Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu sivulla näkyvälle kurssille syöttämällä tietosi kaavakkeeseen ja painamalla “rekisteröidy”. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna tai käteisellä kurssipaikalla. Tallennamme yhteystietosi, jotta voimme tarvittaessa välittää sinulle tärkeitä kurssiin liittyviä tietoja. Mikäli olet jo aiemmin rekisteröitynyt palvelumme käyttäjäksi niin riittää, että kirjaudut sisään saamillasi tunnuksilla.

Ilmoittautuminen on sitova ja maksu veloitetaan, mikäli sitä ei peruuteta kirjallisesti vähintään 12 tuntia ennen tilaisuutta. Lähetämme varausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kurssin tiedot

Pvm 10.05.2021
klo 07.30
Kielet suomi, Finnish
Paikka Lapin koulutuskeskus REDU - KITTILÄ
Valtatie 82
99100 Kittilä
Tyyppi driver
Hinta
  • Kurssin hinta, verkkomaksu 119
  • Kurssin opiskelijahinta, verkkomaksu 95
Lisätiedot

Tervetuloa Redu EDU Oy:n järjestämään työturvallisuuskorttikoulutukseen!

Koulutus antaa sinulle tietoa työsuojelusta sekä valmiudet eri työtehtävien laadulliseen perehdyttämiseen. Koulutus myös aktivoi henkilöstöä kiinnittämään huomiota työympäristönsä työturvallisuuteen sekä poistamaan mahdolliset työturvallisuusriskit. Koulutus kestää 8 tuntia. Koulutuksesta on mahdollisuus saada kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyyteen liittyvä ammattipätevyysmerkintä. Ammattipätevyyden kirjaamismaksu 17€ (alv 0%) laskutetaan erikseen.


Oletko uusi käyttäjä?

Anna tieto muodossa pp.kk.vvvv. Tieto tarvitaan Työturvakortit in, eikä sitä luovuteta ulkopuolisille.

Kirjaudu