Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu sivulla näkyvälle kurssille syöttämällä tietosi kaavakkeeseen ja painamalla “rekisteröidy”. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna tai käteisellä kurssipaikalla. Tallennamme yhteystietosi, jotta voimme tarvittaessa välittää sinulle tärkeitä kurssiin liittyviä tietoja. Mikäli olet jo aiemmin rekisteröitynyt palvelumme käyttäjäksi niin riittää, että kirjaudut sisään saamillasi tunnuksilla.

Ilmoittautuminen on sitova ja maksu veloitetaan, mikäli sitä ei peruuteta kirjallisesti vähintään 12 tuntia ennen tilaisuutta. Lähetämme varausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kurssin tiedot

Pvm 06.11.2020
klo 07.30
Kielet suomi, Finnish
Paikka Työturvallisuuskorttikoulutus verkossa - REDU Edu Oy - alk. 89 €
Korvanranta 50
96300 Rovaniemi
Tyyppi Normaalikurssi
Hinta
  • Kurssin hinta, verkkomaksu 119
  • Kurssin opiskelijahinta, verkkomaksu 89
Lisätiedot

Tervetuloa Redu EDU Oy:n järjestämään työturvallisuuskorttikoulutukseen!

Koulutus antaa sinulle tietoa työsuojelusta sekä valmiudet eri työtehtävien laadulliseen perehdyttämiseen. Koulutus myös aktivoi henkilöstöä kiinnittämään huomiota työympäristönsä työturvallisuuteen sekä poistamaan mahdolliset työturvallisuusriskit. Koulutus kestää 8 tuntia. Koulutus toteutetaan etäopintona. Etäyhteyden muodostamiseksi sekä keskustelu- ja videoyhteyden ylläpitämiseksi osallistujalla täytyy olla käytössään tietokone, tablet tai älypuhelin, jossa on toimiva kamera ja mikrofoni. Koulutuslinkki lähetetään kutsun mukana osallistujan antamaan sähköpostiosoitteeseen ennen koulutuksen alkua.


Oletko uusi käyttäjä?

Anna tieto muodossa pp.kk.vvvv. Tieto tarvitaan Työturvakortit in, eikä sitä luovuteta ulkopuolisille.

Kirjaudu