Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Työturvallisuuskoulutusten verkkokoulutukset auki

Työturvallisuuskorttikoulutukset koronavirustilanteen aikana verkossa.

Työturvallisuuskorttikoulutukset järjestetään verkossa webinaariopetuksena sisältäen luentoja ja harjoituksia siten, että se vastaa normaalia Työturvallisuuskorttikoulutusta.

Olemme lisänneet useita verkossa toteutettavia työturvallisuuskoulutuksia Työturvakortit.fi-sivulle. Työturvallisuuskoulutusten järjestäjinä ovat Redu Edu Oy ja Osaamistehdas Oy. Koulutuksen järjestäjä on mainittu kunkin työturvallisuuskoulutuksen kohdalla.

Verkossa toteutettavien työturvallisuuskoulutusten osallistujilla tulee olla käytössään tietokone, tabletti tai älypuhelin, jolla osallistuja voi olla koulutuksen ajan videoyhteydessä koulutusalustalla, TTK:n vaatimusten ja ohjeiden mukaisesti. Jokaiselle osallistujalle lähetetään erillinen kutsu ja kutsulinkki koulutukseen osallistumista varten.

Ilmoittaudu työturvallisuuskoulutukseen

Lue lisää