Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Työturvallisuuskoulutus verkossa

Työturvallisuuskortin suorittaminen on tänä keväänä helpompaa! Vallitsevan tilanteen vuoksi ja TTK:n ohjeistuksen mukaisesti, normaalit avoimet lähiopetuksena toteutettavat työturvallisuuskoulutukset ovat kielletty 31.5.2020 asti. Työturvallisuuskoulutukseen on kuitenkin mahdollisuus osallistua etänä webinaari-toteutuksena. Myös Työturvakortit.fi-sivulla on ilmoittautuminen auki työturvallisuuskoulutuksen verkkokoulutuksiin!

Mitä verkkokoulutus tarkoittaa?

Työturvallisuuskoulutus järjestetään webinaarina, joka sisältää luentoja ja harjoituksia, samalla tavalla kuin lähiopetuksena toteutettavassa työturvallisuuskoulutuksessa. Verkkokoulutuksen sisältö ja kesto on sama kuin normaalissa työturvallisuuskoulutuksessa. Jokaisella osallistujalla tulee olla kamera kuvaamassa omaa osallistumista.

Työturvallisuuskoulutuksen materiaali toimitetaan osallistujille sähköisenä Työturvallisuuskortti-oppaan pdf-versiona.

Työturvallisuuskoulutukseen sisältyvä testi suoritetaan TTK:n ohjeistuksen mukaisesti joko verkossa tai yleisessä testitilaisuudessa. Suoritustapa ilmoitetaan työturvallisuuskoulutuksen lisätiedoissa.

Työturvallisuuskortti postitetaan osallistujille koulutuksen ja testin suorittamisen jälkeen.


Ilmoittaudu työturvallisuuskoulutukseen

Ilmoita osallistuja yrityksen laskuun yhteydenottolomakkeella.