Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Osaamistehdas Oy

Osaamistehdas Oy on yrittäjävetoinen nuori ja innovatiivinen koulutus-, testaus- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Tiimillämme on usean kymmenen vuoden kokemus mm. elintarvikealasta, verkkopalveluista sekä yrittäjyydestä. Olemme edelläkävijäyritys maan laajuisessa hygieniapassitestauksessa laajan kansallisen osaamistestaajaverkostomme kautta.

Tutustu Osaamistehtaan tiimiin!

Hygieniapassi.fi tarjoaa hygieniapassitestausta ja -koulutuksia lähes vuoden jokaisena päivänä. Ammattitaitoiset Eviran hyväksymät osaamistestaajamme järjestävät hygieniapassitestejä ja koulutuksia ympäri Suomen kymmenillä eri kielillä. Lisäksi tarjolla on myös erityistestimahdollisuuksia esimerksi lukihäiriöisille ja aistivammaisille. Otamme huomioon monenlaiset oppijat. Järjestämme testejä ja koulutuksia räätälöidysti myös yrityksen tai oppilaitoksen omissa tiloissa.

Anniskelupassit.fi tarjoaa anniskelupassitestejä usealla eri paikkakunnalla. Osaamistehdas Oy / Anniskelupassit.fi toimii yhteistyössä anniskelupassitestejä tarjoavien ravitsemusalanoppilaitosten kanssa. Anniskelupassitesti on mahdollista suorittaa usealla eri kielellä oppilaitoksen tarjonnasta riippuen.

Työturvakortit.fi on Osaamistehtaan uusin palvelu. Työturvakortit.fi -sivustolle pyritään kokoamaan koko maan kattava tarjonta työturvallisuuskoulutuksia laadukkaalla koulutuspaketilla. Työturvallisuuskoultukseen kuuluu säädösten mukainen, kahdeksan tunnin mittainen työturvallisuuskoulutus, joka sisältää työturvallisuuskorttitestin. Lisäksi työturvallisuuskoulutukseen sisältyy harjoitteluaika Harjoittele.fi -palvelussa.

Harjoittele.fi on harjoittelusivusto, joka mahdollistaa työelämänkorttien testeihin valmistautumisen vaivattomasti aikaan ja paikkaan katsomatta. Aihealueina Harjoittele.fi -palvelussa ovat hygieniapassi, anniskelupassi ja työturvallisuus. Harjoittelumahdollisuusksia on tulossa myös muihin työelämänkortteihin.

Palvelemme myös englannin ja muun kielisiä asiakkaitamme www.hygienepassport.fiwww.alcoholpassport.fiwww.worksafetycard.fi ja www.trainify.fi 

Osaamistehdas Facebookissa!

Osaamistehdas Linkedin:ssä