Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Työturvakortit.fi tarjouspyyntö

Pyydä tarjous työturvallisuuskoulutuksesta ja harjoitteluajasta Harjoittele.fi -palvelussa. Työturvakortit.fi tarjoaa laadukkaita, pätevien kouluttajien järjestämiä työturvakoulutuksia. Tilaa ammattitaitoinen työturvallisuuskouluttaja vaivattomasti kouluttamaan henkilöstösi ajantasalle työturva-asioista. Kauttamme saat myös harjoitteluajan Harjoittele.fi-palveluun kätevästi sähköisessä muodossa!

Työturvallisuuskoulutus arabiaksi? Onnistuu, kysy meiltä lisää tarjouspyyntölomakkeella.

Kaipaatko toisenlaista vaihtoehtoa? Pyydä tarjous maksukoodeista, jolloin työntekijänne voi itse valita tarjonnastamme sopivan koulutuspäivän työturvallisuuskortin suorittamiseen ja ilmoittautua mukaan koodia käyttämällä. Pakettiin voi liittää myös harjoitteluaikaa Harjoittele.fi -palvelussa. Pyydä meiltä tarjous, niin räätälöimme juuri tarpeisiinne sopivan paketin!