Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Yleiset tilaus- ja toimitusehdot:

Työturvakortit.fi / Osaamistehdas Oy

11.03.2020

Työturvallisuuskoulutuksen hinta sisältää:

  • Yhden koulutustilaisuuden, sisältäen työturvallisuuskorttitestin

  • Materiaalin (suomi/englanti)

  • Työturvallisuuskortin kotiin postitettuna

Huom. Ilmoittautuminen työturvallisuuskoulutukseen on lähtökohtaisesti sitova.

Asiakas/tilaaja on velvollinen huolehtimaan, että

  • hän tulee ajoissa paikalle ja noudattaa Työturvakortit.fi:n vahvistussähköpostissa annettuja ennakko-ohjeita

  • hänen ilmoittautumisessaan antamat yhteystiedot ovat oikeita ja toimivia (puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite jne.) ja, että osoite on voimassa vähintään kuukauden ajan koulutuspäivästä.

  • hänellä on tarvittava, voimassa oleva henkilöllisyystodistus (esim. passi, henkilökortti tai suomalainen ajokortti) mukana testiin tullessaan. Työturvakortit.fi pidättää oikeuden laskuttaa esim. puutteellisten henkilöllisyystodistuksien takia käyttämättä jätetyn koulutusajan. Lista hyväksyttävistä dokumenteista on luettavissa osoitteessa http://tyoturvakortit.fi/usein-kysytyt-kysymykset

 

Peruutustapauksissa Työturvakortit.fi noudattaa seuraavaa linjaa:

  • Normaalin työturvallisuuskoulutuksen kirjallisen peruutusilmoituksen (esim. sähköpostin) on oltava perillä Työturvakortit.fi:llä viimeistään 48 h ennen tilaisuuden alkua. Työturvakortit.fi pidättää oikeuden laskuttaa myöhässä peruttu tai kokonaan peruuttamatta jätetty koulutus.

  • Poikkeus: Toiselle kielelle tulkattu työturvallisuuskoulutus ja toiselle kielelle käännetty työturvallisuustesti: ilmoittautuminen tulkattuun/käännettyyn työturvallisuuskoulutukseen ja työturvallisuustestiin on lähtökohtaisesti sitova. Kirjallinen peruutus (sähköposti) on oltava perillä Työturvakortit.fi:llä 14 vrk. ennen työturvallisuuskoulutusta. Myöhään peruttu tai peruuttamatta jätetty työturvallisuuskoulutus laskutetaan aina.

  • Erikseen tilatut yksityiskoulutukset työpaikalle tai muille ryhmille: henkilömäärä on vahvistettava viimeistään 7 vrk. ennen koulutustilaisuutta. Sovitut matkakulut + vahvistettu henkilömäärä toimii laskutusperusteena mikäli muusta ei ole kirjallisesti sovittu. Laskutuslisä on 10 € sis. alv. / lasku.

  • Maksetun verkkomaksun palautus, kun osallistuja ei halua varata uutta koulutusaikaa tilalle: asiakkaan tehdessä kirjallisen peruutuksen ehdoissa mainitun peruutusajan puitteissa Työturvakortit.fi pidättää palautettavasta maksusta 2,50 € (sis. alv. 24 %) toimisto- ja käsittelykulua jokaista peruutusta kohden.

 

Työturvakortit.fi verkkokaupasta tilattujen lähetysten toimitus ja/tai säilytys

Työturvakortit.fi verkkokaupan kautta tehty kirjatilaus postitetaan normaalina 2. luokan lähetyksenä mikäli asiakas ei erikseen ilmoita, että haluaa noutaa tilauksen. Työturvakortit.fi sitoutuu käsittelemään lähetyksiä huolellisesti ja toimittamaan tilatun aineiston postiin viipymättä. Työturvakortit.fi ei kuitenkaan vastaa mahdollisista postissa kadonneista lähetyksissä.

Työturvakortit.fi verkkokaupan kautta tehty sähköisen materiaalin tilaus toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen maksun suorittamisen jälkeen.

Työturvakorttien toimitusten osalta asiakas vastaa itse siitä, että on ilmoittanut selkeästi oikeat, ajan tasalla olevat nimi- ja yhteystiedot (osoite on voimassa vähintään kuukauden koulutuspäivästä).

Koulutushintaan sisältyy yksi postitus. Mikäli asiakkaan yhteystiedot ovat virheelliset ja lähetys palautuu postista takaisin lähettäjälle tulee asiakkaan itse huolehtia, että lähetys noudetaan.

 

Palautusoikeus ja mahdolliset huomautukset

Työturvakortit.fi verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusoikeus on 14 vrk. Tilatun tuotteen on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen.

Huomautukset koskien vastaanotettuja toimituksia on tehtävä viipymättä, kuitenkin viimeistään 5 vrk.:n sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Mahdollisista palautuksista on sovittava kirjallisesti erikseen asiakaspalvelun kanssa.

Mikäli asiakas ei ole vastaanottanut työturvakorttiaan postitse 2 kk sisällä koulutuspäivästä, on hän velvollinen ilmoittamaan tästä Työturvakortit.fi:lle kirjallisesti (sähköposti).

 

Tilattujen ja noudettavien lähetysten säilytys

Työturvakortit.fi verkkokaupasta tilatut lähetykset on noudettava viipymättä. Työturvakortit.fi ei säilytä lähetyksiä yli kuukautta pidempään eikä vastaa noutamatta jääneiden lähetysten jatkosäilytyksestä. Työturvakortit.fi ei myöskään vastaa ennalta sopimatta lähetettyjen lähetysten säilytyksestä.

 

Nämä ehdot ovat voimassa toistaiseksi. Työturvakortit.fi pidättää oikeudet muutoksiin.


Osaamistehdas Oy (y-tunnus: 2571242-6) / Työturvakortit.fi 2020