Mikä on työturvallisuuskortti verkkokoulutuksen hinta?

Työturvallisuuskortti: Mikä se on ja miksi se on tärkeä?

Työturvallisuuskortti on Suomessa laajasti käytetty koulutusohjelma, joka parantaa työpaikkojen turvallisuutta ja vähentää työtapaturmia. Kortin suorittaminen on monilla aloilla pakollista, ja se osoittaa, että työntekijä on saanut tarvittavan koulutuksen turvallisten työskentelytapojen noudattamiseen. Työturvallisuuskorttien myöntämistä valvoo ja ohjaa Työturvallisuuskeskus.

Työturvallisuuskortin merkitys korostuu erityisesti rakennus- ja teollisuusaloilla, mutta se on hyödyllinen myös muilla toimialoilla. Kortin avulla työnantajat voivat varmistaa, että heidän työntekijänsä ovat tietoisia työpaikan riskeistä ja osaavat toimia turvallisesti.

Verkkokoulutuksen edut

Verkkokoulutus on yhä suositumpi tapa suorittaa työturvallisuuskortti. Se tarjoaa monia etuja perinteiseen luokkahuonekoulutukseen verrattuna. Ensinnäkin, verkkokoulutus on joustava: voit suorittaa sen omassa tahdissasi ja omasta sijainnistasi käsin.

Toiseksi, verkkokoulutus on usein kustannustehokkaampi vaihtoehto. Se säästää matkakuluja ja mahdollistaa koulutuksen suorittamisen ilman, että tarvitsee olla poissa työpaikalta. Tämä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon sekä työntekijöille että työnantajille.

Lisäksi Työturvakortit.fi:ssä on käytössä mobiilisovellus, jonka avulla osallistuja pystyy suorittamaan puolet koulutuksesta itsenäisesti missä ja milloin tahansa! Trainify on uudenlainen ja innovatiivinen oppimissovellus, joka on kehitetty tekemään Työturvallisuuskorttikoulutuksesta hauskempaa ja helpompaa. Lue lisää sovelluksestamme täältä.  

Työturvallisuuskortti verkkokoulutuksen hinta

Työturvallisuuskortti verkkokoulutuksen hinta vaihtelee koulutuksen tarjoajan mukaan. Yleisesti ottaen hinnat liikkuvat 50-100 euron välillä. Tämä hinta sisältää yleensä koulutusmateriaalit, itse koulutuksen sekä kortin myöntämisen.

On tärkeää huomata, että hinta voi vaihdella myös koulutuksen laajuuden ja sisällön mukaan. Jotkut koulutukset saattavat tarjota lisämateriaaleja tai syvällisempää tietoa, mikä voi vaikuttaa hintaan. Meidän tavoitteemme on tarjota kilpailukykyisiä hintoja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita ja budjettia.

Mitä hintaan sisältyy?

Työturvallisuuskortti verkkokoulutuksen hintaan sisältyy yleensä kaikki tarvittavat materiaalit ja resurssit, joita tarvitset koulutuksen suorittamiseen. Tämä voi sisältää esimerkiksi oppimateriaalit, videot, interaktiiviset tehtävät ja lopputestin. Hintaan sisältyy lisäksi virallinen Työturvallisuuskortti, jonka saat postitse läpäistyn tentin jälkeen. Fyysisen kortin lisäksi saat halutessasi Työturvallisuuskeskuksen kautta kätevän mobiilikortin. Jos sinulla on kiire hankkia työturvallisuuskortti, voit myös pyytää erillistä määräaikaista todistusta kurssinjohtajalta. Tämä määräaikainen todistus on kuitenkin voimassa vain neljä viikkoa!

Lisäksi hintaan sisältyy Työturvakortit.fi:llä asiakastuki, joka auttaa sinua mahdollisissa ongelmatilanteissa. Tämä varmistaa, että saat parhaan mahdollisen hyödyn koulutuksesta ja voit suorittaa sen ilman turhia keskeytyksiä.

Kuinka valita oikea koulutuksen tarjoaja?

Kun valitset työturvallisuuskortti verkkokoulutuksen tarjoajaa, on tärkeää ottaa huomioon muutamia keskeisiä tekijöitä. Ensinnäkin, varmista, että koulutuksen tarjoaja on luotettava ja että heillä on hyvä maine alalla. Tämä takaa, että saat laadukasta koulutusta.

Toiseksi, vertaile hintoja ja palveluita eri tarjoajien välillä. Vaikka hinta on tärkeä tekijä, on myös tärkeää varmistaa, että saat rahallesi vastinetta. Meidän tavoitteemme on tarjota korkealaatuista koulutusta kilpailukykyiseen hintaan, jotta asiakkaamme voivat saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset.

Yhteenveto

Työturvallisuuskortti verkkokoulutuksen hinta vaihtelee, mutta se on yleensä 50-100 euron välillä. Verkkokoulutus tarjoaa monia etuja, kuten joustavuutta ja kustannustehokkuutta. On tärkeää valita luotettava koulutuksen tarjoaja ja varmistaa, että hintaan sisältyy kaikki tarvittavat materiaalit ja tuki.

Meidän tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuista koulutusta, joka parantaa työpaikkojen turvallisuutta ja vähentää työtapaturmia.