Mitä hyötyä on työturvallisuuskortin mobiiliversiosta?

Mies keltaisessa kypärässä katsomassa työturvallisuuskortin mobiiliversiota

Käytännöllisyys ja helppokäyttöisyys

Työturvallisuuskortin mobiiliversio tuo mukanaan merkittävää käytännöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä. Perinteinen fyysinen kortti voi helposti unohtua kotiin tai kadota, mutta mobiiliversio kulkee aina mukana älypuhelimessa. Tämä vähentää riskiä, että kortti puuttuu juuri silloin, kun sitä tarvitaan.

Mobiiliversio on myös helppo päivittää ja ylläpitää. Kun kortin tiedot muuttuvat, päivitykset voidaan tehdä nopeasti ja vaivattomasti ilman, että tarvitsee odottaa uuden fyysisen kortin saapumista postitse. Tämä nopeuttaa prosesseja ja varmistaa, että tiedot ovat aina ajan tasalla.

Reaaliaikainen pääsy ja tarkistaminen

Mobiiliversio mahdollistaa reaaliaikaisen pääsyn ja tarkistamisen. Työnantajat ja työntekijät voivat helposti tarkistaa kortin voimassaolon ja muut tiedot suoraan mobiililaitteelta. Tämä nopeuttaa ja tehostaa työpaikan turvallisuuskäytäntöjä.

Reaaliaikainen pääsy tietoihin on erityisen hyödyllistä tilanteissa, joissa työturvallisuuskortin tarkistaminen on välttämätöntä ennen työn aloittamista. Tämä voi parantaa työpaikan turvallisuutta ja vähentää riskejä.

Mobiilikortin kustannustehokkuus ei rajoitu pelkästään korttien valmistukseen ja jakeluun. Myös hallinnolliset kustannukset vähenevät, kun korttien tiedot voidaan päivittää ja tarkistaa digitaalisesti ilman manuaalista työtä.

Turvallisuus ja luotettavuus

Mobiiliversio tarjoaa myös lisää turvallisuutta ja luotettavuutta. Digitaaliset kortit voidaan suojata salasanoin ja muilla turvatoimilla, mikä vähentää väärinkäytön riskiä. Lisäksi mobiiliversio voi sisältää lisätietoja ja -ominaisuuksia, kuten QR-koodeja, jotka helpottavat kortin aitouden tarkistamista.

Turvallisuus on keskeinen tekijä työturvallisuuskorttien käytössä, ja mobiiliversio voi parantaa tätä entisestään. Työturvallisuuskeskus valvoo ja ohjaa työturvallisuuskorttien myöntämistä, ja kortin mobiiliversio auttaa varmistamaan, että kaikki vaatimukset täyttyvät ja tiedot ovat aina ajan tasalla.

Me Työturvakortit.fi:llä olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista työturvallisuuskoulutusta ja testausta. Mobiiliversio on yksi tapa, jolla voimme parantaa palvelujamme ja tarjota asiakkaillemme entistä parempia ratkaisuja työturvallisuuden hallintaan.