Kayttoehdot

Yleiset tilaus- ja toimitusehdot:

Tyoturvakortit.fi / Nuumi Oy

26.6.2024

Työturvakorttikoulutuksen hinta sisältää:

  • Yhden koulutustilaisuuden ja sen jälkeen pidettävän testin

  • Testin läpäisseille todistus

  • Työturvakortti kotiin postitettuna

Huom. Ilmoittautuminen työturvakorttikoulutukseen ja testiin on lähtökohtaisesti sitova.

Asiakas/tilaaja on velvollinen huolehtimaan, että

  • hän tulee ajoissa paikalle tai jos kyseessä on verkossa toteutettava koulutus liittyy verkkokoulutukseen ajoissa ja noudattaa Tyoturvakortit.fi:n vahvistussähköpostissa annettuja ennakko-ohjeita

  • hänen ilmoittautumisessaan antamat yhteystiedot ovat oikeita ja toimivia (puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite jne.) ja, että osoite on voimassa vähintään kuukauden ajan testipäivästä.

  • hänellä on tarvittava, voimassa oleva henkilöllisyystodistus (esim. passi, henkilökortti tai suomalainen ajokortti) mukana koulutukseen tullessaan. Tyotirvakortit.fi pidättää oikeuden laskuttaa esim. puutteellisten henkilöllisyystodistuksien takia käyttämättä jätetyn koulutusajan.

Peruutustapauksissa Tyoturvakortit.fi noudattaa seuraavaa linjaa:

  • Normaalin työturvakorttikoulutuksen kirjallisen peruutusilmoituksen (esim. sähköpostin) on oltava perillä Tyoturvakortit.fi:llä viimeistään 12 h ennen testitilaisuuden alkua. Tyoturvakortit.fi pidättää oikeuden laskuttaa myöhässä peruttu tai kokonaan peruuttamatta jätetty testi.

  • Erikseen tilatut yksityiskoulutukset työpaikalle tai muille ryhmille: henkilömäärä on vahvistettava viimeistään 7 vrk. ennen koulutustilaisuutta. Sovitut matkakulut + vahvistettu henkilömäärä toimii laskutusperusteena mikäli muusta ei ole kirjallisesti sovittu. Laskutuslisä on 10 € sis. alv. / lasku.

  • Maksetun verkkomaksun palautus, kun koulutettava ei halua varata uutta testiaikaa tilalle: asiakkaan tehdessä kirjallisen peruutuksen ehdoissa mainitun peruutusajan puitteissa Tyoturvakortit.fi pidättää palautettavasta maksusta 2,50 € (sis. alv.) toimisto- ja käsittelykulua jokaista testiperuutusta kohden.

Tyoturvakortit.fi verkkokaupasta tilattujen lähetysten toimitus ja/tai säilytys

Tyoturvakortit.fi verkkokaupan kautta tehty kirjatilaus postitetaan normaalina lähetyksenä mikäli asiakas ei erikseen ilmoita, että haluaa noutaa tilauksen. Tyoturvakortit.fi sitoutuu käsittelemään lähetyksiä huolellisesti ja toimittamaan tilatun aineiston postiin viipymättä. Tyoturvakortit.fi ei kuitenkaan vastaa mahdollisista postissa kadonneista lähetyksissä.

Tyoturvakortit.fi verkkokaupan kautta tehty sähköisen materiaalin tilaus toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen maksun suorittamisen jälkeen.

Työturvakorttien toimitusten osalta asiakas vastaa itse siitä, että on ilmoittanut selkeästi oikeat, ajan tasalla olevat nimi- ja yhteystiedot (osoite on voimassa vähintään kuukauden testipäivästä).

Mikäli asiakkaan yhteystiedot ovat virheelliset ja lähetys palautuu postista takaisin lähettäjälle tulee asiakkaan itse huolehtia, että lähetys noudetaan.

Palautusoikeus ja mahdolliset huomautukset

Tyoturvakortit.fi verkkokaupasta tilattujen kirjojen palautusoikeus on 14 vrk. Tilatun tuotteen on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen.

Huomautukset koskien vastaanotettuja toimituksia on tehtävä viipymättä, kuitenkin viimeistään 5 vrk.:n sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Mahdollisista palautuksista on sovittava kirjallisesti erikseen asiakaspalvelun kanssa.

Jos asiakas ei ole saanut työturvakorttia tai verkkokaupan tuotetta, tulee tästä ilmoittaa kirjallisesti (sähköpostitse) Tyoturvakortit.fi:lle 2 kuukauden kuluessa testi- tai tilauspäivästä.

Tilattujen ja noudettavien lähetysten säilytys

Tyoturvakortit.fi verkkokaupasta tilatut lähetykset on noudettava viipymättä. Tyoturvakortit.fi ei säilytä lähetyksiä yli kuukautta pidempään eikä vastaa noutamatta jääneiden lähetysten jatkosäilytyksestä. Tyoturvakortit.fi ei myöskään vastaa ennalta sopimatta lähetettyjen lähetysten säilytyksestä.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com 

Nämä ehdot ovat voimassa toistaiseksi. Tyoturvakortit.fi pidättää oikeudet muutoksiin.

Nuumi Oy (y-tunnus: 3420554-9) / Tyoturvakortit.fi 2024